Ansatte hos våre bedriftskunder setter stor pris på helsetilbudet de får fra sin arbeidsgiver, og den årlige oppfølgingen gir trygghet og motivasjon til et sunt og aktivt liv for å forebygge kreft og andre sykdommer.

Konseptet der alle er vinnere!

Tidlig diagnose gjennom kreftscreening gir reell gevinst for alle parter. Behandlingen vil være mindre belastende og sannsynligheten for å overleve er større, samtidig som kortere sykefravær reduserer bedriftens og samfunnets kostnader.

Vårt bedriftkonsept består av en personlig risikoprofilering som fører til en anbefaling for screeningtester som de ansatte kan utføre i en konsultasjon med ScreenCancers sykepleiere. Testene blir deretter analysert og de ansatte får tilbakemelding om resultatene i posten eller via telefon dersom det er behov for å gjøre ytterligere undersøkelser.

ScreenCancer har som mål å avdekke potensiell kreft i en tidlig fase og gjennom dette øke muligheten for å vinne kampen over kreften. Vi er glade for å kunne tilby ansatte i din bedrift, tilgang til denne helsetjenesten.

Programmet skreddersyr vi til din bedrift og det kan inneholde risikoprofilering og eventuelle screeningtester for følgende krefttyper; tykktarmskreft, prostatakreft, blærekreft og hudkreft. I tillegg tilbyr vi en test for de som er i risikogruppen for å utvikle diabetes. Testen måler langtidsblodsukker og er således ikke påvirket av nylig mat eller drikkeinntak.

Ønsker du mer informasjon eller et skreddersydd tilbud?  – Ta kontakt på post@screencancer.no

 

Ansatte setter stor pris på tilbudet, og bedriften gir oss også god feedback.

"Tilbakemeldingene fra ansatte er jevnt over veldig positive, og for mange gir det en ekstra trygghetsfølelse å få disse undersøkelsene"

Kyrre Loen
Leder for helse og arbeidsmiljø, Wintershall Norge

«Wintershall Norge har tilbudt ScreenCancers program for kreftscreening til sine ansatte siden 2010. Offshore er det våre sykepleiere som står for den praktiske gjennomføringen, og for kontoransatte på land utføres testene av ScreenCancer. Tilbakemeldingene fra ansatte er jevnt over veldig positive, og for mange gir det en ekstra trygghetsfølelse å få disse undersøkelsene.

"Jeg er glad vi satset innovativt for å ivareta ansattes helse!"

Joakim Kleppe
Adm.dir - Dolphin AS

Vi var spent på om prosjektet skulle leve opp til forventningene både mht deltagelse, praktisk gjennomføring og utfall av testene. De ansvarlige hos Dolphin og ScreenCancer har absolutt levert, og jeg er glad vi satset innovativt for å ivareta ansattes helse

"Våre sykepleiere har vært meget positive til prosjektet!"

Hanne Vasshus Ask
HSE Manager og prosjektansvarlig - Dolphin AS

Dolphin og våre ansatte har vært godt fornøyd med prosjektet, og vurderer nå etter anbefalinger hvordan vi skal videreføre screeningprogrammet for våre ansatte. Våre sykepleiere har vært meget positive til prosjektet, hvilket har gjort at vi stiller disse ressursene tilgjengelig for å ta tester også for samarbeidspartnere på våre innretninger.

"Denne lille føflekken på armen hadde jeg aldri sjekket, om det ikke var for tilbudet vi hadde i bedriften gjennom ScreenCancer. De fant ondartet føflekkreft."

Anonym arbeidstaker.
Bedrift i Stavanger som har hatt avtale om kreftscreening gjennom flere år.

Funn av malignt melanom medførte rask operasjon på oppfordring fra ScreenCancer. Opeasjonen måtte også repeteres, da det ikke var fjernet nok av vevet med celleforandring. Er nå i trygt oppfølgingsregime på sykehuset.