Vi i ScreenCancer lever etter mottoet :
Bedre i dag enn i går, men ikke så god som i morgen!

Derfor setter vi kunnskap, omsorg, tilgjengelighet og god service i høysetet!

Konseptet der alle er vinnere!

Glade medarbeidere på toppen av Preikestolen - Internasjonal Fagsamling for våre hudleger og sykepleiere - Juni 2016

 

 

Det norske teamet består av 5 sykepleiere og en fysioterapeut. Alle jobber for på best mulig måte å hjelpe våre kunder, enten det er i forbindelse med informasjon og veiledning etter legens anbefaling, senere oppfølging av kunder som er anbefalt bekreftende tester eller rett og slett råd og veiledning til kunder og apotek.
Det brede erfaringen våre ansatte har gjør oss også i stand til å tilby et tjenestespekter til bedrifter.

 

Vi har for tiden 2 hudleger som jobber for oss i Norge, begge med lang erfaring i å bruke dermatoskop og i å vurdere dermatoskopiske bilder.

Vår hovedlege, (Spesialist/hudlege/Phd i Dermatologi) har i tillegg til sin utdannelse som hudlege tatt flere kurs i dermatoskopi, og er nå i ferd med å avslutte sin Masterstudie i Dermatoscopi ved universitetet i Graz. En bred og lang erfaring som praktiserende hudlege i norge og utlandet, samt den spesiell interesse for dermatoskopi og føflekk kreft gjør at vi med stolthet kan si vi har høy kompetanse i vårt team.

Vår andre hudlege har primært sin erfaring fra offentlig helsetjeneste, og har gjennom flere år vurdert tusenvis av bilder ifm vår tjeneste. Flere av kundene som blir vurdert gjennom tjenesten har legen også vurdert og behandlet på sykehuset.

Vi er opptatt av å holde en høy kvalitet på vår tjeneste, og forsøker derfor å dele kunnskap gjennom second opinion løsning i systemet vårt, og gjennomfører også samlinger internasjonalt for å dele kunnskap.