Vi i ScreenCancer lever etter mottoet :
Bedre i dag enn i går, men ikke så god som i morgen!

Derfor setter vi kunnskap, omsorg, tilgjengelighet og god service i høysetet!

Konseptet der alle er vinnere!

Glade medarbeidere på toppen av Preikestolen - Internasjonal Fagsamling for våre hudleger og sykepleiere

 

 

Det norske teamet består hovedsakelig av sykepleiere og andre ansatte – med bred erfaring fra både offentlig og privat virksomhet. Alle jobber for på best mulig måte å hjelpe våre kunder, enten det er i forbindelse med informasjon og veiledning etter legens anbefaling, senere oppfølging av kunder som er anbefalt bekreftende tester eller rett og slett råd og veiledning til kunder og apotek.
Det brede erfaringen våre ansatte har gjør oss også i stand til å tilby et tjenestespekter til bedrifter.

 

Vi har for tiden 2 hudleger som jobber for oss i Norge, begge med lang erfaring i å bruke dermatoskop og i å vurdere dermatoskopiske bilder.

Våre hudleger har bred og lang erfaring som praktiserende hudleger i norge og utlandet, og deres spesielle interesse for dermatoskopi og føflekk kreft gjør at vi med stolthet kan si vi har høy kompetanse i vårt team.

Hudlegene har sin erfaring både fra offentlig og privat  helsetjeneste, og har gjennom flere år vurdert tusenvis av bilder ifm vår tjeneste.

Vi er opptatt av å holde en høy kvalitet på vår tjeneste, og forsøker derfor å dele kunnskap gjennom second opinion løsning i systemet vårt, og gjennomfører også samlinger internasjonalt for å dele kunnskap.