Å kjøpe varer og tjenester hos ScreenCancer er ganske lett.
Her finner du det du trener å vite om kjøpet, levering og betaling.
Er noe uklart er det bare å ta kontakt!

Kjøpsbetingelser:

Kjøpet er regulert av loven om forbrukerkjøp og gir deg full sikkerhet.

Selger: ScreenCancer
Firma: ScreenCancer as – 944 878 271
Adresse: Postboks 80, 4097 Sola
Telefon: +47 4723 4636
mail: post@screencancer.no

Du har selvsagt angre-/returrett på kjøpet i henhold til loven.
Åpnet forpakning kan dessverre ikke benyttes av andre, derfor kan du ikke returnere en forseglet vare (som vår tarmtest) dersom den er åpnet.

Les mer om reglene her: http://www.forbrukerradet.no/forside/angrer-du-pa-et-kjop/

Alle priser er i NOK, og inkludert mva der dette er krevet.
Helsetjenester som vår tarmtestservice er unntatt mva.

For å handle på vår nettbutikk må du være over 18 år!

 

Ordrebehandling og levering.
Når vi har mottatt din bestilling , vil du motta en ordrebekreftelse av oss. Kontroller at denne er i overenstemmelse med bestillingen og at adressen er riktig. Er det ikke i tråd med dine ønsker, ta kontakt med oss umiddelbart, slik at vi kan få rettet opp i våre systemer.

Varen leveres fraktfritt i Norge via posten, som B-post (3-5 virkedagers levering). Det er gratis levering, og leveringstid er avhengig av posten.
Du som kunde er selv ansvarlig for at du oppgir gyldig leveringsadresse og mobilnummer.

Når du mottar varen, sjekk holdbarheten!

 

Betaling
Betaling av varen foregår via kort til vår nettbutikk. Vi benytter den tjenesten Stripe til dette, og godtar de vanlige kredittkort.
Kredittkort informasjon oppbevares av oppgjørs selskapet i henhold til lover og regler, og deles ikke med andre.

 

Risiko for varen
Kjøper overtar risikoen for varen når den er levert i henhold til avtalen. Dersom leveringstiden passeres og kjøper unnlater å overta en vare som er stilt til kundens disposisjon etter avtalen, har du likevel risikoen for tap eller skade som skyldes egenskaper ved varen.

 

Personopplysninger
ScreenCancer behandler personopplysninger ifm kjøp av varen i henhold til personopplysningsloven, og selger/bytter eller videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart. Personopplysninger som hentes inn i forhold til selve tjenesten som gjennomføres, behandles i tillegg i henhold til regler om helseopplysning.

 

Rutiner for avbestilling, reklamasjon og retur av varer

Dersom du ønsker å avbestille varen ber vi deg ta kontakt med oss senest kl. 11.30 påfølgende virkedag etter at bestillingen er gjort via vår nettbutikk for kostnadsfri avbestilling.

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du har oppdaget dette gi ScreenCancer skriftlig melding om at du vil påberope deg reklamasjon. Vi vil deretter kontakte deg for å avklare videre prosess. Reglene om reklamasjon finnes i forbrukerkjøpsloven.

 

Angrerett

Skulle du ikke ønske varen likevel har du 14 dagers angrerett etter loven. Benytt følgende skjema for angrerett og legg dette ved ferdig utfyllt når du returnerer varen til ScreenCancer. Du betaler selv kostnaden for retur av varen dersom du vil benytte deg av angreretten. Varen må selvsagt være uåpnet (forseilingen må ikke være brutt) og ubrukt, og ellers i god stand. Angreretten gjelder forbrukerkjøp og reguleres av angrerettloven.

Har du mottatt feil vare, eller varer med feil, sender vi deg selvsagt en ny uten kostnad for deg – ta kontakt med oss, så sender vi raskt en ny vare.

 

 

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder informasjon og pris på våre varer/tjenester.