Vi elsker å bidra til å skape solskinnshistorier!

Les noen av historiene fra kunder .....

"Suverent tilbud!"

Kvinne i 70 årene
Boots apotek Strømmen

Jeg hadde en føflekk som var blitt mørkere og hadde endret seg . Føflekken sjekket jeg hos Boots apotek Strømmen og fikk tilbakemelding om at den var mistenkelig. Jeg måtte stå på mitt for å få en time hos hudlege, da fastlege ikke mente den trengte å gjøres noe med. Den ble fjernet og jeg måtte inn og fjerne mer da de fant føflekk-kreft. Suverent tilbud, jeg vet hvor jag skal gå neste gang jeg har en føflekk jeg vil sjekke.

"Tusen takk for ett så bra og lett tilgjengelig tilbud."

Kvinne i 50 årene
Boots apotek Grünerløkka

Føflekken jeg hadde på leggen hadde vokst seg litt større enn de andre jeg har iløpet av noen måneder og den var litt svartere enn de andre føflekkene, men ikke noe alarmerende. Dette var i sommerferien og fastlegen var på ferie og det er en vanskelig tid å få legetime. Jeg ville ikke være til bry, men jeg hadde enn litt dårlig følelse for denne føflekken. Det var så lett å stikke innom Boots på Løkka og få sjekket den. Jeg ble oppringt dagen etter med beskjed om at den var mistenkelig og fikk time for å fjerne den. Det var malignt melanom så jeg måtte inn og fjerne litt mer, heldigvis ble den tatt tidlig. Tusen takk for ett så bra og lett tilgjengelig tilbud. Det burde flere kjenne til og benytte seg av.

"Jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått, den gode servicen jeg fikk på Boots apotek og fra ScreenCancer."

Mann i 60 årene
Boots apotek Lillehammer

Jeg hadde en flekk på magen, som hadde vokst en del i det siste. Den har tidligere vært undersøkt av fastlege, men fastlegen mente det ikke var noe vi trengte å gjøre med den. Jeg kunne fortsette følge med på den. Når jeg var i Lillehammer, så jeg helt tilfeldig et skilt hvor det sto at Boots apotek hadde føflekkskanning. Jeg kom da å tenke på flekken på magen og ville få den sjekket igjen. Kort tid etter skanning på apoteket fikk jeg svar fra Screencancer sin hudlege, om at flekken så mistenkelig ut og måtte fjernes. Jeg fikk fjernet flekken hos fastlegen og den ble sendt inn. Svaret kom bare noen dager etterpå at det var malignt melanom. Det ble fjernet mer hud rundt flekken på sykehuset i Ålesund. Heldigvis var det ikke noe mer spredning og jeg har fått fjernet alt. Jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått, den gode servicen jeg fikk på Boots apotek og fra ScreenCancer.

"Jeg ble anbefalt å ta den bort, da føflekken så mistenkelig ut."

Kvinne i 70 årene
Boots apotek Bryne

Jeg hadde en føflekk på ryggen, som en som klippet meg bemerket at jeg burde få sjekket. Siden jeg var på reise, gikk jeg innom Boots apotek og fikk tatt en scanning. Jeg ble anbefalt å ta den bort, da føflekken så mistenkelig ut. Fastlegen fjernet den, det var forstadium til kreft. Jeg har fjernet mer og har fått god oppfølging hele veien.

"Glitrende tjeneste!"

Mann i 60 årene
Boots apotek Havfruen

Jeg var imponert over hvor raskt det gikk, jeg var på apoteket på en fredag og allerede mandag ble jeg oppringt og fikk beskjed om at hudlege mistenkte plateepitelkarsinom. Føflekken ble fjernet og det var plateepitelkarsinom, jeg har fått god oppfølging hele veien. Takk for en glitrende tjeneste.

"Jeg insisterte på å få den fjernet da vi har føflekkreft i familien, og hudlegen på ScreenCancer så avvik i flekken."

Liv
Boots apotek Sola

Jeg skannet en føflekk på Boots apotek Sola. Bildene på flekken ble analysert av hudlege på ScreenCancer og bare en dag senere fikk jeg svar, det ble anbefalt videre undersøkelse av lege da det kunne være celleforandringer i flekken. Videre bestilte jeg time til fastlege. Legen mente det ikke var nødvendig å fjerne denne flekken og trodde det ikke var noe farlig med den. Jeg insisterte på å få den fjernet da vi har føflekkreft i familien, og hudlegen på ScreenCancer så avvik i flekken. Det ble sendt inn en prøve av flekken, etter noen uker fikk jeg svar og det var Malignt melanom. Jeg ble da henvist til sykehuset og fikk fjernet mer rundt flekken. Heldigvis ble flekken tatt tidlig og de har fått fjernet alt. Dersom jeg ikke først hadde skannet føflekken hos Boots apotek og hatt med meg svarrapport fra hudlege, er jeg ikke sikker på om fastlegen hadde fjernet føflekken. Jeg er veldig fornøyd med føflekktjenesten på Boots apotek!

"Hadde det ikke vert for tilbudet som er så lett tilgjengelig hos Boots, så hadde jeg nok ikke sjekket føflekken. "

Anonym kunde
Boots apotek

Hadde det ikke vert for tilbudet som er så lett tilgjengelig hos Boots så hadde jeg nok ikke sjekket føflekken. Jeg var ute på noen ærend og droppet bare innom Boots for å ta bilde av to føflekker. Ble oppringt dagen etterpå med beskjed om at jeg hadde en mistenkelig føflekk. Bestilte tid hos fastlege for å få den fjernet han mente det ikke var noe, men fjernet den. Ble så oppringt om at det var kreft i den og henvist videre til hudavdeling. Takk for super oppfølging og rask tilbakemelding.

"Jeg er veldig fornøyd med skanningen på Boots og oppfølgingen etterpå."

Kunde i 70 årene
Boots Kolbotn Torg

Jeg var på Boots og fikk skannet en flekk, som hadde forandret seg den siste tiden. Hudlegen på ScreenCancer anbefalte fjerning av flekken, det var mistanke om malignt melanom. Flekken ble fjernet hos lege og prøvesvar viste at det var føflekkreft. Jeg fikk komme til Ahus for å få fjernet mer hud, det var heldigvis ikke noe spredning. Jeg er veldig fornøyd med skanningen på Boots og oppfølgingen etterpå.

"Jeg hadde en liten prikk på halsen, som jeg ikke tenkte kunne være noe."

Kvinne i 70 årene
Boots apotek Ørnen

Jeg hadde en liten prikk på halsen, som jeg ikke tenkte kunne være noe, helt til min datter sa den så stygg ut. Føflekken fikk jeg sjekket hos Boots, men tenkte den lille flekken kan det ikke være noe med. Fikk tilbakemelding etter scanning om å undersøke den videre, da celleforandring ikke kunne utelukkes. Først var jeg hos hudlege som sendte meg videre til plastisk- kirurgisk. Det var celleforandring og jeg har blitt godt ivaretatt hele veien.

"Jeg er evig takknemlig og svært glad for at alt gikk så raskt. Takk for tjenesten på Boots."

Mann i 70 årene
Boots apotek Fyllingsdalen

Fastlege hadde sett på føflekken, men mente det ikke var noe. Jeg tok likevel en scanning hos Boots apotek og fikk tilbakemelding etter noen dager om at den så mistenkelig ut. Føflekken ble fjernet hos Volvat og det var Malignt Melanom. Det ble fjernet mer på Haukeland Sykehus, jeg har fått svært god oppfølging i etterkant og vil også få oppfølging de neste 5 årene. Jeg er evig takknemlig og svært glad for at alt gikk så raskt. Takk for tjenesten på Boots.

"Jeg er glad at alt har gått bra!"

Kvinne i 6o årene
Boots apotek Sølvkronen

Jeg skannet en flekk på armen. To dager senere fikk jeg svar fra ScreenCancer at denne måtte undersøkes videre, den så mistenkelig ut. Fastlegen fjernet flekken og fikk sendt den inn. Det ble påvist føflekkreft og kort tid etter fikk jeg komme til Bærum sykehus for å fjerne litt mer hud. Heldigvis ikke noe spredning og legen fikk fjernet alt. Jeg er glad at alt har gått bra!

"Jeg synes det er veldig bra, at man kan sjekke føflekkene sine på apoteket!"

Mann i 70 årene
Boots apotek Havfruen

Det var min kone som sa jeg måtte få undersøkt flekken i nakken, den så litt skummel ut sa hun. Jeg selv hadde ikke vært så bekymret for flekken, det er vanskelig å følge med på flekker på ryggen. Jeg gikk til apoteket for å få sjekket flekken. Det gikk fort, ikke noe ventetid. Hudlegen hos ScreenCancer anbefalte videre undersøkelse og fjerning av flekken. Fastlegen min sendte inn en biopsiprøve av flekken, og jeg fikk svar at det var malignt melanom. Videre ble jeg operert på sykehuset og jeg har vært på flere kontroller. Går fortsatt på kontroll hver 3. måned. Jeg synes det er veldig bra, at man kan sjekke føflekkene sine på apoteket!

"Så takk for rask tilbakemelding på scanningen! Det reddet meg at jeg fikk riktig tilbakemelding fra dere."

Kvinne i 60 årene
Boots apotek Kristiansand

Jeg scannet en føflekk på apoteket. Føflekken min fikk status som mistenkelig og ble fjernet hos fastlegen. Jeg fikk svar 14 dager etterpå at det var malignt melanom. Så har det gått slag i slag. Innkallelse til utredning på sykehus. Operasjon, fjerning av et større område på armen, og fjerning av 2 lymfekjertler under armen. Jeg fikk svar før påske at det ikke var spredning til lymfekjertlene, så takk og lov for det. Har fått time hos hudlege for å scanne resten av føflekkene mine. Så takk for rask tilbakemelding på scanningen! Det reddet meg at jeg fikk riktig tilbakemelding fra dere.

"Alt har gått bra og det er jeg veldig glad for!"

Kvinne i 80 årene
Boots apotek Strømmen

Da jeg var på apoteket, oppdaget jeg at de hadde tjenesten føflekkskanning. Jeg hadde en flekk som jeg ikke likte og hadde lyst å få den skannet. Jeg fikk svar fra ScreenCancer at den så mistenkelig ut og at den måtte fjernes. Fastlegen min sendte inn prøver på flekken og jeg fikk svar på at det var kreft i den. Jeg fikk komme til Radiumhospitalet, der fjernet de flekken og en del hud rundt. De fikk fjernet alt og jeg får god oppfølgning, skal gå på jevnlige kontroller. Alt har gått bra og det er jeg veldig glad for!

"Jeg har fått god oppfølging og er glad jeg fikk den sjekket i tide!"

Kunde i 70 årene
Boots apotek Harstad

Jeg var og scannet noen føflekker på boots apotek. Noen dager etter fikk jeg tilbakemelding på telefon om at den ene føflekken burde fjernes snarest da det var mistanke om malignt melanom. Fastlege tok den bort, det var malignt melanom og jeg fikk fjernet enda mer på sykehuset. Jeg har fått god oppfølging og er glad jeg fikk den sjekket i tide.

"Tusen takk for en flott tjeneste!"

Kvinne i 60 årene
Boots apotek Moa Ålesund

Helt supert tilbud. En kvier seg gjerne litt for å gå til legen, men det er raskt, fort og greit å få scannet føflekkene hos Boots apotek. Jeg ble oppringt etter scanning og fikk beskjed om at det var mistanke om plateepitelcelle karsinom. Fastlege fjernet føflekk og sendte den inn, det var plateepitelcelle karsinom. Tusen takk for en flott tjeneste.

"Takket være skanningen på apoteket, fikk jeg en legetime raskt og kreften ble oppdaget i tide."

Mann Vadsø

Jeg oppdaget plutselig en flekk på leggen, som jeg ikke sett før, og tenkte at den må jeg få sjekket. Hadde hørt at man kunne skanne føflekker på apoteket, så jeg dro ned til apoteket samme dag. Det positive med skanning på apoteket, er at det er mulig å få sjekket føflekkene med en gang. Der jeg bor, kan det ta litt lenger tid å få komme til lege. Føflekken var mistenkelig og jeg måtte få den fjernet. Det viste seg å være føflekkreft. Takket være skanningen på apoteket, fikk jeg en legetime raskt og kreften ble oppdaget i tide.

"Jeg er veldig glad jeg fulgte anbefalingen om å ta de bort!"

Kvinne i 40 årene

Jeg ble anbefalt å fjerne to av føflekkene jeg hadde sjekket hos Boots apotek. Fastlegen min mente de så fine ut og at det ikke var noe, jeg valgte likevel å følge anbefalingen om å fjerne de. Det viste seg at den ene var malignt melanom og jeg er veldig glad jeg fulgte anbefalingen om å ta de bort.

"Jeg hadde ikke sjekket føflekken om det ikke hadde vært for den gode naboen."

Kvinne i 70 årene
Boots apotek Samarit Sandnes

Naboen min kommenterte en føflekk jeg hadde fått og sa den så stygg ut og at jeg burde sjekke den. Selv trodde jeg det bare var noe jeg hadde fått i solen. Jeg skannet føflekken på Boots apotek, det viste seg å være begynnende kreft. Den er blitt fjernet to ganger, alt har gått bra og jeg får god oppfølging. Jeg hadde ikke sjekket føflekken om det ikke hadde vært for den gode naboen.

"Jeg er glad jeg fikk sjekket flekken min på apoteket og anbefaler også andre å skanne flekkene sine."

Mann i 70 årene
Boots apotek Hillevåg

Jeg fikk skannet en føflekk på Boots apotek, etter noen få dager fikk jeg svar fra ScreenCancer at det var mistanke om malignt melanom og flekken måtte fjernes. Fastlegen fjernet flekken og sendte den inn. Analysesvaret viste malignt melanom, akkurat det hudlegen på ScreenCancer mistenkte. Jeg fikk fort en time på sykehuset for å få fjerne mer av flekken. Heldigvis ingen spredning videre i kroppen og flekken ble fjernet i tide. Jeg er glad jeg fikk sjekket flekken min på apoteket og anbefaler også andre å skanne flekkene sine.

"Jeg hadde "griseflaks", alt har gått bra med meg og jeg oppfordrer venner til å scanne føflekkene sine."

Kvinne i 60 årene
Boots apotek Odda

På sensommeren oppdaget jeg en ny føflekk da jeg så den på ett bilde av meg. Tenkte at jeg fikk sjekke den, men trodde ikke det var noe siden den var så bitteliten og det ble ikke til at jeg fikk gjort det. Så kom COVID-19 og det ble igjen utsatt, men min datter maste på meg om å gå og få den sjekket. I juni fikk jeg endelig gått til Boots apotek og scannet flekken. Dagen etterpå ble jeg oppringt av ScreenCancer, jeg fikk beskjed om at føflekken var mistenkelig, etter det gikk alt veldig fort. Neste dag var jeg hos legen og fikk fjernet flekken. Jeg fikk påvist malignt melanom og måtte til sykehuset for å fjerne enda mer. Jeg hadde "griseflaks", alt har gått bra med meg og jeg oppfordrer venner til å scanne føflekkene sine.

"Dette ble en oppvekker, og jeg har sendt flere venner og bekjente til Boots for å sjekke føflekker!"

Mann i 40 årene
Boots apotek Bodø

Jeg er veldig glad jeg var hos Boots apotek i Bodø og tok bilde av en føflekk, etter noen dager ble jeg oppringt og anbefalt å få den fjernet. Det var malignt melanom som ble oppdaget i første stadiet. Dette ble en oppvekker, og jeg har sendt flere venner og bekjente til Boots for å sjekke føflekker.

"Føflekken ble fjernet, det var føflekkreft!"

Mann i 70 årene
Boots apotek Grunerløkka

Jeg hadde vert hos fastlege for ett halvt år siden og han frøs flekken. Den ble ikke borte og jeg gikk på Boots apotek på Grunerløkka og fikk den skannet. Jeg ble oppringt etter noen dager med beskjed om at føflekken så mistenkelig ut og at den måtte fjernes. Føflekken ble fjernet og sendt inn, det var føflekkreft, malignt melanom og jeg har fått god oppfølging i etterkant. Jeg er veldig fornøyd.

"Takknemlig for at det ble oppdaget i tide. "

Kvinne i 70 årene
Boots apotek Alta

Kunden var på Boots apotek Alta og fikk skannet en føflekk på brystet. Bare noen dager etter skanningen fikk hun svar fra ScreenCancer at flekken var mistenkelig. Kunden ble henvist av fastlege, til Hammerfest sykehus og fikk flekken fjernet. Et par uker senere kom analysesvar fra sykehuset, kunden hadde fått påvist forstadiet til malignt melanom. Etter å ha fått fjerne ytterligere hud rundt flekken, er kunden nå erklært frisk. Kunden er veldig takknemlig for at det ble oppdaget i tide.

"Jeg er veldig glad for at jeg scannet min føflekk på Boots apotek."

Anonym kunde
Boots apotek Harstad

Jeg gikk på Boots apotek i Harstad og scannet en føflekk som hadde blitt litt større og mørkere de siste årene. Allerede dagen etter ble jeg oppringt og fikk beskjed om at føflekken var mistenkelig. Noen dager etter fikk jeg fjernet den hos min fastlege. Senere ble jeg kalt inn igjen på fastlegens kontor som fortalte meg at det var malignt melanom, deretter ble jeg sendt videre til sykehus for å fjerne mer. Jeg har fått veldig god oppfølging etter dette og vært til jevnlige kontroller. Nylig fjernet jeg enda en føflekk som også var malignt melanom. Jeg er veldig glad for at jeg scannet min føflekk på Boots apotek.

"Ble overrasket at det var føflekk kreft. Heldigvis helt i tidlig fase, så flekken ble tatt i grevens tid! "

Dame i 50 årene
Besøkte Boots på Elverum

Jeg hadde en flekk som klødde og irriterte meg, og benyttet tjenesten på apoteket istedet for å stå i kø hos fastlegen bare for en enkel sjekk. Mens jeg var der kom jeg på den litt mørke flekken på ryggen - som jeg hadde hatt i lang tid. Jeg ble enig med hun på apoteket at det kanskje var greit å sjekke den også. Det er jeg glad jeg gjorde! Etter kort tid fikk jeg telefon fra ScreenCancer som anbefalte meg å få den fjernet og sjekket. Fastlegen gjorde dette raskt, og da vi så Malignt Melanom i svaret fra patologen, ringte han for å sjekke. Det var helt i tidlig fase, så flekken ble tatt i grevens tid! Jeg anbefaler folk å benytte tjenesten på apoteket!

"Oppdaget ny føflekk som var mørk i fargen."

Kunde vil helst være anonym
Skannet føflekk på Boots apotek

Kunde oppdaget ny føflekk som var mørk i fargen, oppsøkte Boots apotek og fikk den scannet. Anbefaling fra hudlegen hos ScreenCancer om å fjerne denne. Biopsi viste Malignt Melanom og går nå til oppfølging hver 3. mnd.

"Jeg ble oppfordret av min frisør til å sjekke en føflekk i hodebunnen."

Mann
Bergen

Kunden hadde blitt oppfordret av sin frisør til å sjekke en føflekk i hodebunnen. Han oppsøkte sitt nærmeste Boots-apotek og det ble tatt bilde av flekken. Hudlege hos ScreenCancer anbefalte at denne burde sjekkes ytterligere for å utelukke føflekkreft. Kunden oppsøkte sin fastlege og ble henvist hudlege. Både lege og hudlege så ikke denne flekken som veldig mistenkelig, men den ble fjernet for sikkerhetsskyld og sendt til biopsi. Det viste seg å være føflekkreft. Kunden fikk tatt føflekken i tide og er nå frisk.

"Jeg er svært glad for at jeg tok turen til Boots apotek og fikk sjekket føflekken og for god oppfølging og rask behandling videre."

Kvinne
Gjøvik

Jeg hadde en føflekk som jeg syns endret seg, denne viste jeg for fastlege som mente det ikke var noe å bry seg med. Jeg tok en føflekkscanning hos Boots apotek på Gjøvik og fikk rask tilbakemelding om at den var mistenkelig og burde fjernes. Fastlegen fjernet føflekken og jeg fikk tilbakemelding om at det var begynnende kreft og ble sendt videre til sykehuset der det ble fjernet mer. Jeg er svært glad for at jeg tok turen til Boots apotek og fikk sjekket føflekken og for god oppfølging og rask behandling videre.

"En føflekk jeg hadde på skulderen begynte å vokse og endret farge fra lys til mørk rød. Jeg oppsøkte derfor Boots apotek for å få den skannet."

Janne Krohn
Boots apotek i Fyllingsdalen

Jeg fikk telefon fra ScreenCancer etter 1 uke, som oppga at flekken var mistenkelig og burde fjernes. Jeg har behandlingsforsikring på jobb og fikk derfor fjernet den på få dager. Den ble ansett ufarlig, men likevel sendt inn og det viste seg å være kreft; malignt melanom. Etter en uke fikk jeg ny telefon og ble kalt inn til Haukeland sykehus uken derpå. Det ble også fjernet lymfeknute i armhule, men den var heldigvis ok. Går til oppfølging hver 3. måned og håper å være frisk og at dette ble tatt i tide.

"Jeg var bekymret for en føflekk på foten og gikk derfor til fastlegen. Han mente det var ufarlig og bagatelliserte det. Siden det var lang ventetid på hudlege, bestemte jeg meg for å ta en føflekkscan på Boots apotek."

Kvinne 69 år.
Boots apotek Oslo S

4 dager etter scanning ringer sykepleier fra ScreenCancer for å informere om at hudlegen der anbefaler at flekken fjernes snarest. Hos Aleris fikk jeg tid etter 1 uke. Biposi viste Malignt Melanom. Jeg venter nå på videre utredning og innkalling til Radiumhspitalet, for å vite om det har spredd seg.

"Alt er nå fjernet og jeg er så glad for å ha oppdaget kreften i tide. Jeg anbefaler alle å holde øye med sine flekker og synes føflekktjenesten på apotek er veldig bra!"

Kvinne fra Trondheim
Boots i Trøndelag

Kunden hadde en føflekk på underarmen, som hun ikke hadde vært så bekymret for. Etter ferie i Spania syntes hun den så litt annerledes ut, men tenkte ikke så mye mer over det. Hos kiropraktoren ble hun spurt om hun hadde sjekket flekken på armen, noe hun kom på da hun var på apoteket neste gang. Noen dager senere fikk hun svar fra ScreenCancer at den så mistenkelig ut og hudlegen vår anbefalte at hun fikk den fjernet. Analysesvaret viste malignt melanom og hun fikk ny tid på St Olavs hospital for å fjerne ytterligere vev.

"Min kone maste på meg i noen måneder, før jeg fikk skannet føflekken. Det var ondartet kreft !"

Fin Arne Heyerdahl, Oslo
Var hos Boots i Lille Grensen. De er veldig kjekke der!

Min fastlege sendte meg til kirurgisk klinikk som fjernet føflekken. Takket være rapport fra ScreenCancer fikk jeg komme til på 3 uker i stedet for 6 måneder. Det var ondartet føflekkreft. Ble sendt videre til RH, men da var det kun arrvev, ikke mer kreftvev. Jeg har også vært hos dermatolog, som har bekreftet at alt er fredelig nå. Jeg er veldig positiv til deres tjeneste og anbefaler den varmt. Min sønn skal avgårde nå.

"Jeg er veldig takknemlig for teknologien som gjør det så enkelt å få scannet mistenkelige føflekker og jeg setter pris på den raske tilbakemeldingen fra ScreenCancer. Jeg anbefaler tjenesten til venner og bekjente."

Kunde fra Stavanger
Boots apotek i Stavanger

Jeg hadde lagt merke til en føflekk på låret som var hadde vokst litt i det siste. Jeg liker ikke så godt å gå til legen, oppsøkte derfor mitt Boots-apotek for å få føflekken scannet. Dette var fort gjort og jeg fikk svaret fra hudlegen hos ScreenCancer etter noen få dager. Jeg ble oppfordret til å fjerne flekken fordi det var mistanke om føflekkreft. Den ble fjernet og det ble påvist malignt melanom. Jeg går nå til tett oppfølging på sykehuset.

"Jeg er supertakknemlig for denne tjenesten hos Boots og at jeg fikk fjernet føflekken i tide!"

Kvinne 54 år
Boots apotek

Jeg hadde gått og sett på føflekken på leggen, tenkte at den var jo ikke typisk Malingt Melanom, mørk og stor, heller lys. Men så bestemte jeg meg i juni for å få den undersøkt. Fastlegen var på ferie, så jeg gikk til Boots for å få den skannet. Fikk beskjed fra ScreenCancer etter 3 dager, at den var mistenkelig. Gikk til Aleris, og legen der var enig i at den burde fjernes. Noen dager etter fikk hun beskjed fra Aleris at det var forstadiet til MM. Ble henvist til RH som ikke gjorde ytterligere inngrep, da de hadde fått med alt.

"Jeg er veldig glad for at føflekkreften ble oppdaget og vil anbefale alle å skanne føflekker!"

Kvinne, vil helst være anonym
Skannet føflekk på Boots apotek i sommer.

"I juni var jeg å scannet føflekk på Boots apotek, jeg ble oppringt fra ScreenCancer om at denne var mistenkelig. Føflekken ble raskt fjernet og jeg fikk tilbakemelding om at det var malignt melanom in situ.

"Jeg er veldig fornøyd med tjenesten og den raske behandlingen"

Kvinne 71
Så reklamen på sitt lokale Boots apotek

Jeg tror jeg hadde hatt føflekken bak på ryggen under skulderbladet i ett års tid, og den bekymret meg litt. Ba sønnen min, som er sykepleier om å se på den, og han anbefalte å sjekke den videre. Jeg så reklame om skanning hos Boots apotek og fikk skannet flekken på skulderbladet der. Gikk der 1. juni, og fikk tilbakemelding den 6.6 om at den var mistenkelig og hun burde få den sjekket hos lege. Det viste seg å være MM og ble operert på St.Olav den 20. juli. De opererte også bort en kjertel under armen. Går nå til kontroll i hht. pakkeløsning for kreftpasienter. Jeg er veldig fornøyd med opplegget og tjenesten.

"Jeg gikk til Boots med en føflekk som var anstrengt. ScreenCancer ringte og informerte om at den var mistenkelig, men både lege og hudspesialist sa at den var det ingen fare med. Det viste seg likevel å være atypisk malignt melanom. Jeg er glad for at den ble oppdaget!"

Kristine 47 år.
Var hos Boots Sørumsand

Etterat ScreenCancer ringte om den mistenkelige føflekken, ble den fjernet, selv om lege og hudlege mente den var ufarlig. Den var helt lys. Biopsi viste hudkreft og hun følges nå opp av hudlege.

"Jeg fikk beskjed om at det var avgjørende for prognosen at jeg fikk fjernet flekken på et tidlig tidspunkt!"

Kvinne fra Midt-Norge
Fikk tips om å skanne føflekken på Boots Apoteket

Hun hadde lenge gått å tenkt på å oppsøke hudlege men kvidd seg for den lange ventetiden. Etter at svaret fra ScreenCancer kom, gikk hun til fastlege som sendte henne til sykehus med en gang. Det ble konstatert malignt melanom. Hun er veldig takknemlig for at dette gikk så fort. Hun går nå til regelmessig kontroll.

"Etter føflekksjekk hos Boots med påfølgende informasjon fra ScreenCancer ble jeg raskt operert. Det var malignt melanom."

Mann 73 år
Østlandet

Det er viktig å ta ansvar for egen helse og jeg måtte stå mye på, for å få rettighetene i forhold til pakkeforløpet for føflekkreft. Oppsøkte fastlege, som med bakgrunn i svarbrev fra ScreenCancer, henviste raskt til hudlege og videre til RH. Det ble konstatert føflekkreft og han måtte fjerne ytterligere vev for å undersøke spredning. Alt ser nå bra ut, men han blir fulgt opp av hudlege.

"Jeg har ofte vært på apoteket for moren min og var oppmerksom på føflekktjenesten hos Boots. Jeg hadde begynt å klø på en flekk på leggen og benyttet sjangsen til å få den sjekket. Det var malignt melanom."

Kvinne .
Harstad

Apotek Boots i Harstad hadde denne tjenesten og jeg er veldig glad jeg benyttet meg av denne muligheten og fikk raskt svar og hjelp. Allerede 5 dager etter skanning fikk jeg telefon fra ScreenCancer. Min fastlege fjernet først flekken, men det var behov for ytterligere kirurgi og fjerning av lymfeknuter på sykehuset. Jeg går nå til kontroll hver 3. mnd i 2 år. Pakkeforløpet for hudkreft er veldig bra og alt har gått raskt. Det er å håpe at dette vil bli en solskinnshistorie og at kreften er under kontroll.

"Boots er anbefalt til familie og venner. Jeg har vært på apoteket og takket dem!"

Mann
Veldig fornøyd med tjenesten hos Boots apotek og ScreenCancer

Jeg hørte radioreklamen om føflekkscanning hos Boots og gikk til dem etter 1/2 år, fordi jeg hadde en føflekk på leggen. Det var veldig rask tilbakemelding, bare noen få dager og det var Malignt Melanom! Min fastlege sendte meg til hudlege, som henviste videre til sykehuset umiddelbart. Et 8 cm langt og dypt arr krevde transplantert hud fra låret. Operasjon gikk greit og nå går jeg til kontroll hver 3. måned i 3 år.

"Jeg håper jeg er trygg nå."

Kvinne 60 år
Benyttet vår enkle og sikre tarmtest!

Jeg kjøpte tarmtest på nett, det ble funnet spor av blod og utredning startet etter tilbakemelding fra Screencancer. Jeg ble sendt til koloskopi og fikk fjernet tre polypper/ forstadier til kreft. Er nå i kommet inn i systemet med jevnlig oppfølging på sykehuset. Fornøyd med dette.

"Jeg hadde tenkt på denne føflekken tre års tid og var tilfeldigvis i nærheten av Boots da jeg hørte radioreklame!"

Mann i 40 årene
Stavanger

Jeg hadde tenkt på denne føflekken tre års tid. Jeg hørte radioreklamen for føflekkskanning på Boots apotek da jeg tilfeldigvis var i nærheten. Jeg gikk inn og fikk tatt bilde. Jeg ble kontaktet av Screencancer og anbefalt å fjerne denne hos fastlegen. Den var kategorisert som mistenkelig. Flekken ble fjernet og det viste seg å være føflekkreft. Går nå til oppfølging hver 3 måned. Har anbefalt tjenesten til mine venner!

"Jeg er veldig fornøyd med tjenesten og oppfordrer andre som har noen ting de lurer på, om å få dette sjekket. Viktig å være ute i god tid og få undersøkt, så vi kan være så friske som mulig mens vi går her på jorden!"

Willy Haukebøe
Harstad

Haukebøe er veldig fornøyd med at konen sendte ham til Boots apotek for å sjekke føflekken, som ble analysert til å være mistenkelig. Hans lege fjernet denne og det var kreft (Malignt melanom). Det ble behov for en ny operasjon på sykehuset, for å sikre at alt kreftvev ble fjernet. Nå frie render og oppfølging hver 3. mnd. på sykehuset. Antas å være frisk.

"Jeg kan anbefale tjenesten hos Boots apotek da det er ett enkelt første steg"

Ann Karin Berntsen
Boots apotek på Sjøkanten i Harstad

Jeg oppdaget enn ny liten flekk under øyekroken som ikke gikk bort. Det var lett å stikke innom Boots og scanne den. Etter noen dager fikk jeg telefon med anbefaling om å fjerne den og ta biopsi. Den ble fjernet og det var malingt melanom, de måtte fjerne litt mer og nå er alt borte. Jeg får god oppfølging og skal snart til neste kontroll. Jeg kan anbefale tjenesten hos Boots apotek da det er ett enkelt første steg.

"Jeg fikk oppleve en effektiv tjeneste, da det virkelig hastet."

Kvinne
besøkte Boots apotek i Heimdal

De rundt meg gjorde meg oppmerksom på en mørk føflekk på ryggen som så ut til å ha endret seg litt. Det var enkelt å dra innom Boots apotek for å scanne den bare for sikkerhets skyld. Etter en liten uke ble jeg oppringt med beskjed om at den var mistenkelig. Fastlegen fjernet den og sendte inn biopsi, det viste seg at det var malingt melanom. Det gikk ikke mange dagene før jeg fikk fjernet mer av føflekken på sykehuset og denne gangen var det «rent», alt var tatt bort, jeg går nå til oppfølging.

"Jeg har fått stor respekt for arbeidet ScreenCancer gjør og jeg vil berømme effektiviteten."

Kvinne som oppdaget en mørk flekk på baksiden av leggen.
Boots Østlandet

Kunden skannet mistenkelig flekk som ble anbefalt fjernet snarest. Det ble påvist malignt melanom, og hun ble derfor videre henvist til sykehus og det ble fjernet mer av flekken. Hun er nå frisk, fordi dette ble gjort i tide.

"Jeg vektlegger tilgjengeligheten for føflekktjenesten på Boots apotek, profesjonaliteten til de ansatte der og oppfølgingen fra ScreenCancer. Fortsett den gode jobben!"

Dame
Haugesund

Anonym kunde fra Haugesund som hadde vært bekymret for en føflekk og tok fart inn på Boots apoteket en lørdag, for å skanne denne. Hun hadde fått analysert en flekk til å være mistenkelig. Hun ble henvist til sykehuset og hudlege fjernet denne og en flekk til. Begge ble heldigvis analysert/testet til å være normale etter biopsi, men svaret gav henne ro i sjelen.

"Jeg skylder en varm takk til enhver som på en eller annen måte har gitt et bidrag til at jeg er blitt frisk!!"

Bjørn Olav Halvorsen
Holter

Opplyser at føflekken var ondartet (Malignt Melanom) og ble fjernet på AHUS november .2016. I brev derfra datert 14.11, bekreftes det at inngrepet var helt vellykket, "ikke mer tumorvev i preparatet". Jeg skylder en varm takk til enhver som på en eller annen måte har gitt et bidrag til at jeg er blitt frisk!

"Det beste med dette tilbudet hos Boots, er at det er så fort og raskt gjort, så effektiv tjeneste og kjempegod oppfølging. Jeg anbefaler det til alle!"

May Britt Kongsro
Tønsberg.

Jeg skannet en flekk som var vond og ubehagelig, tidlig i juni, og fikk den fjernet få dager senere. Det så mer ut som en vorte. Så ble jeg kalt inn igjen noen uker senere, fordi det ikke var fått bort hele området det var celleforandring i. Det beste med dette tilbudet hos Boots, er at det er så fort og raskt gjort, så effektiv tjeneste og kjempegod oppfølging. Jeg anbefaler det til alle. Vi har jo så lang ventetid på legetjenester. Sist måtte jeg vente i 10 måneder. Det kan jo bli for lenge. Basalcellecarcinom er nå fjernet og hun er frisk.

"Det er viktig det skjer før det vokser seg for stort og som gir en mye mer krevende behandling!"

Kvinne
Stabekk

Jeg er veldig fornøyd med servicen fra Boots apotek og ScreenCancer. Analysen stemte: Dette var basalcellecarcinom BCC, som måtte fjernes. Det er viktig det skjer før det vokser seg for stort og som gir en mye mer krevende behandling. Fra skanning på apotek til ferdig behandlet gikk det mindre enn en måned

"Hoppas fler upptäcker att man kan bara gå till apoteket Hjärtat och få denna service - wow tack ännu en gång!"

En fornøyd kunde i Sverige
ScreenCancer på Sola er også ansvarlig for oppfølgingen av kunder i Sverige

Hej Jag skulle vilja göra en återkoppling av erat resultat av mig. Fick tid hos skindoc fredagen den 29 juli blev toppen bemött av en hudläkare där och hon hade inte haft nån genom apoteket hjärtat förut så hon tyckte det var jättekul att det funka så bra. Hon titta igenom hela mig och jag var helt grön förutom den jag scanna hos apoteket och fick plocka bort den på en gång hon fick med hela födelsemärket hon sa att allt är borta det var det viktigaste sa hon men kommer ett svar inom 4 veckor. Fick 5 stygn, jag är så glad att det gick så smidigt vilken proffsighet från alla parter måste jag säga tack snälla för att ni ringde så fort tillbaka.

"Pasient fikk skannet mistenkelig føflekk, legen fjernet den og det var kreft."

Pasientens lege
Anonym pasient som har skannet føflekk på Boots apotek, Rygge Storsenter.

Pasientens lege ringer tilbake og takker for positiv tjeneste. Pasient fikk skannet mistenkelig føflekk, legen fjernet den og det var kreft. Pasienten er nå frisk!

"Det er flott at vi har dette tilbudet på Boots apotek!"

May-Elisabeth Holten
Todalen

Min fastlege fjernet hele føflekken og "klumpen" under. Det var heldigvis ikke cancer. Det er flott at vi har dette tilbudet om skanning på Boots apotek. Da kan en jo gjøre noe med det selv og dere fulgte jo tett opp både med telefonsamtale og brev! Hjertelig takk for god service.

"Jeg satt stor pris på telefon og oppfølging med brev fra ScreenCancer, det bidro til en rask videre undersøkelse og behandling på sykehuset."

Anonym kvinne
Østlandet

Hun kjøpte tarmtest på Boots apotek, funn av blod ble fulgt opp av egen lege og videre coloscopi viste tarmkreft. Jeg satt stor pris på oppfølging med brev og telefon fra ScreenCancer. Tarmtesten som desverre var positiv, ble fulgt opp med bekreftende undersøkelser og rask operasjon gjennom pakkeforløpet. En sykehusinfeksjon medførte reoperasjon og dramatikk, men kreften er nå fjernet og behandlingen med cellegift er godt igang. Det forventes en lykkelig avslutning pga tidlig funn og behandling.